Tuesday, May 02, 2006

GL

Nå skal jeg skrive om noe interessant, noe som fenger publikum og som vil få lesere verden rundt eh.. yeah right.. til å få noe å gruble over. Det skal bli et samtaleemne som vil leve de neste 5 årene. Eeeehmtenketenketenke, okei kanske ikkje, men jeg skal skrive noe.
Jeg skal skrive om TORGEIR!!! en dude i klassen min, veldi kul fyr og jenter han er Singel!! jadda dere leste riktig, singel. Han er ca. veldig høg, og springer kjempe fort. Jeg kan jo skrive om Torgeir's alter-ego "grisete lyn". Han er veldig rask og litt sterk og har alle de kvaliteter en superhelt må ha. Inkludert laser syn og evnen til å sprute matolje ut av tærne, som er grunnen til at han ikke har noen sko som passer den røde trikoten hans med en oliven på brystet. Han har en laaang kappe med bokstavene "GL" på. Men stakkars han er litt klumsete av seg så av og til snubler han i den og faller, men som den kule og nonsjalante superhelten han er reiser han seg bare opp igjen og siden alle vil være som han gjør alle det samme: faller og reiser seg igjen, faller og reiser seg igjen... Grisete lyn er en super superhelt, men han er ågså avhenig av visse "artifacts" eller assessoarer om du vil, bl.a ei stekepanne, veldig go til å slå dumminger med + en navie -lighter til å sette fyr på olja med, den er veldig kul.
Vel, det er så mangt å si om vår venn, den beste måten å forkklare ham på er at han må oppleves ;)
c ya.

5 Comments:

Blogger Astri said...

hahahahaha... løye!!!
TORGEIR Æ KULE!!! =)

12:49 PM  
Blogger Helena said...

mhm!!!!

4:33 AM  
Blogger Cecilie said...

This comment has been removed by a blog administrator.

4:45 AM  
Blogger Helena said...

Hey! Han e kje den einaste her så klare å snubla i ballen, så ikkjr dizz ;) å han treffe ann hvertfall når ann ska sjyda ann (ballen alså):P

4:49 AM  
Anonymous Anonymous said...

ooooo ye! im cool and good looking!

11:19 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home