Thursday, March 19, 2009

sprit, reker, swing og kake

Jeg ser med blannede følelser frem til morgendagen. Det er siste dag i praksis og det skal blir deilig å slippe all praksis-kavet. Du tenker sikker "men hvorof vil hun bli lærer hvis det er så stress da??" vel, kjære leser, det har seg sånn at praksis er nesten langt fra en vanlig dag som fast ansatt lærer. Man blir ikke vurdert minutt fra minutt, man føler ikke presset fra lærerene som skal "overvåke deg, og du slipper å tenke på elver som stadig vekk skal teste de nye studente og se om det er mulig å knekke oss. Det skal bli så deilig å slippe å sitte lange kvelder å planlegge lyrikk-timer til skoleleie og hormonsprengte 9. klassinger.

Samtidig som en bør er løftet fra skuldrene mine er det også kjempe trist å ta farvell med elevene "mine". Spesielt i 10.klasse har vi hatt en elevgruppe som er over ALL forventnig. Samtlige av dem er utrooolig søte og støttende, og når vi har besøk fra UiA lærerne våre sier de høgt "OIOIOI FOR EN BRA TIME DET HAR VÆRT!!!". De er morsomme å undervise og de har alltid en morsom kommentar å komme med. Men det beste med dem er at de er så snille med hverandre. De støtter hverandre og lar ingen være hakkehøne, uansett hva det er som har skjedd. Kort sagt de er vidunderlige.. Kei, nå ble det visst litt sippete :P men dere skjønner poenget? :)

I morgen skal vi lage kake til elevene våre og kjøpe blomster til lærerene som også har vært utrolig søte!! Vi satt sent igjen sist fredag da en av de "gamle" damene kommer inn og spør om egentlig vi har blitt bedt med på personalfesten samme kveld. Dette var begynnelsen på en begivenhetsrik kveld som blandt annet inneholdt swing med øvingslærer, spleising med kjekke sønner og spirt + appelsinjus til loff og reker :).
I morgen kommer også min kjære kjære søster som jeg savner så inderlig på besøk! Det skal bli så bra å vise henne kristiansand at night. Vi skal ha klasse-praksis-avsluttningsfest på lørdag så det bli bra!!
Her er noen bilder fra resent events:















Hos Cecilie to(?) helger siden :) denne kvelden endte bedre for noen enn andre XD


















Alice, Caroline og Emilia på bursdagsfest hos Poj

















Meg og Gunnhild på samme fest (fekk sova sjå hu, servicen va upåklagelig!)





















Selvlaget snølykt utenfor "huset" mitt :)















Ost, kjeks, vin og godt selskap

6 Comments:

Blogger Karin said...

penga-schmenga! E ikkje så masse så ska te, eg og e blakke blakkesen. Ka har me ikkje kredittkort te? Gratis penga jo!

Smør Kimmi med glidekrem, og få han skikkelig med då. hoho!

5:14 AM  
Blogger Ine said...

What what? Konkurransen ekje øve den! Bare å delta!

6:54 AM  
Blogger Bjørg Kristin said...

Så koslig det så ut da :D

11:33 AM  
Blogger Marianne said...

Det så ut som god stemning=)

1:02 PM  
Blogger Unknown said...

Fine bilder, sjekk ut bloggen min og? ;D

5:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

åååh, så sinnsykt gøy at du hadde skrevet om oss :)
savner dere!

- camilla ;)

9:17 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home